OVER ONS

Vanuit ons kantoor in Baarn werken wij aan de meest uiteenlopende projecten door heel Nederland. Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van Installatietechniek, Bouwfysica en Bouwkunde. Gedreven door de passie voor ons vak, werken wij hard aan onze missie: het leveren van een kwalitatief hoogwaardig en integraal ontwerp dat op alle fronten klopt. Nu, maar ook in de toekomst.

Aan het roer van Duinwijck staan Otto Pasker en Vijay Sagoeni.

Otto Pasker
Directeur /  Eigenaar

“In een relatief korte en economisch turbulente tijd is Duinwijck van een installatietechnisch bureau uitgegroeid tot een multidisciplinair adviesbureau met diverse specialiteiten. Dat hebben we niet kunnen bereiken zonder het vertrouwen van onze klanten steeds weer voor ons blijven kiezen. Dat zegt wel wat. Ik ben er dan ook trots op om al ruim 20 jaar aan het roer  van dit bedrijf te mogen staan en kijk uit naar de mooie projecten die we de komende jaren gaan realiseren.”

Vijay Sagoeni
Directielid / Partner

“Ik denk dat de kracht van Duinwijck ook ligt in ons vermogen om ons snel aan veranderingen in ons vakgebied aan te passen. We kiezen ervoor om op de meute vooruit te lopen en precies te weten wat er in de markt speelt. We staan nooit stil en blijven ons ontwikkelen. Daar ben ik trots op. Dat wij met ons hechte team vakspecialisten elke dag weer gaan voor niets minder dan het beste voor onze klanten. “

1991: Oprichting Duinwijck
Op 6 juni 1991 werd Duinwijck opgericht als installatietechnisch adviesbureau onder de naam Technisch Adviesbureau Duinwijck.

1999:  Uitbreiding met de afdeling Bouwfysica
Een efficiënt en effectief installatieontwerp kan niet zonder aandacht voor de bouwfysische aspecten van een gebouw.  De uitbreiding van Duinwijck met de afdeling bouwfysica betekende dan ook de eerste stap richting een technisch totaalontwerp.             

2018: De nieuwe afdeling Bouwkunde is een feit
De bestaande gebouwde omgeving kent een grote verduurzamingsopgave. Verduurzaming vraagt naast installatietechnische ingrepen vaak ook om de nodige bouwkundige aanpassingen. Met de toevoeging van de nieuwe afdeling Bouwkunde is de kenmerkende integrale aanpak van Duinwijck compleet.

2022: Onderdeel geworden van INNAX
Voor Duinwijck betekent de overname een mooie verbreding naar het integrale dienstenaanbod van INNAX als gebouwverduurzamer. Beide partijen zijn zeer verheugd met deze stap, waarmee de slagkracht vergroot wordt voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving in Nederland.

INNAX en Duinwijck werken al geruime tijd samen in verschillende projecten. De komende periode zal worden gebruikt om de integratie vorm te geven. De naam Duinwijck zal voorlopig gehandhaafd blijven.

VACATURES

Wil je onze nieuwe collega worden? Kijk dan eens bij onderstaande vacatures.